Home Schenkingen Adverteren

Adverteren als vriend van Aloysius

GeÔnteresseerden kunnen binnenkort op deze site adverteren. Er zullen verschillende mogelijkheden worden aangeboden, die per jaar tussen de Ä250,- en Ä1250,- kosten.

De inkomsten uit advertenties komen allemaal ten goede aan het onderhoud aan het gebouw en aan het onderwijs op het Aloysius College.
 
De club van 100 invloedrijke AC-ers
club-100-logo01De initiatiefgroep van de club van 100 kwam op 12 mei 2011 voor het eerst bijeen, nadat vanaf januari potentiŽle leden waren benaderd. De leden van de club onderscheiden zich door een meer dan gemiddelde betrokkenheid bij het AC en een groot netwerk. Tot de leden van het eerste uur behoren oud-minister Bernard Bot en Chris Oomen, bestuursvoorzitter van DSW zorgverzekeringen.

             
madagascarkip

De stichting AC-Madagascar wil de bewoners van de dorpjes, waarvan wij de scholen steunen, helpen verder te komen door hen te stimuleren kippen te gaan fokken. Met de opbrengst van kippen en eieren kunnen zij zich iets meer welvaart verschaffen. Dat een dergelijke actie zin heeft, bewijst onze ervaring met...

Lees meer...